ΝΕΥΡΩΝ 100Ν

H εταιρεία μας παράγει την συσκευή ΝΕΥΡΩΝ 100Ν απο το 1990. Η κατασκευή της ανωτέρας συσκευής είναι προϊόν έρευνας της εταιρείας μας και του πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης του τμήματος φυσικής ιατρικής. Για τη μέθοδο έχει χορηγηθεί απο τον οργανισμό βιομηχανικής ιδιοκτησίας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η συσκευή ΝΕΥΡΩΝ 100 Ν είναι μια φορητή συσκευή παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που χρησιμοποιούνται για την εξομάλυνση των δυσλειτουργιών του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ σε ασθενείς μετά απο ειδικές διαγνωστικές διαδικασίες. Η συσκευή περιλαμβάνει συστήματα αυτοελέγχου ομαλής λειτουργίας και συναγερμούς για περιπτώσεις σφάλματος ή βλάβης. Η εφαρμογή της γίνεται στην εγκεφαλική χώρα με 100% ασφάλεια για τον ασθενή σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Το ανωτέρο μηχάνημα καλύπτεται με διεθνείς δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπου μοναδική κατασκευαστική εταιρεία είναι η ERGO MEDICAL SUPPLY S.A.

Tα ανωτέρω προιόντα είναι στη διαδικασία λήψης CE - MARK, μετά την παρουσίαση όλων των κλινικών δοκιμών, που πραγματοποιούνται σε διάφορα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η βασική χρήση των μηχανημάτων προορίζεται για περιπτώσεις επιληψίας ασθενών.

 

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας


Αναζήτηση

Κατηγορίες Προϊόντων